Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. TERMENI ȘI CONDIȚII VÂNZARE ONLINE. POLITICĂ DE RETUR

- În cazul achiziționării biletului online, acesta va fi livrat direct in căsuța de email (la adresa de email specificata in momentul rezervării), imediat după confirmarea efectuării plătii. Va puteți printa chiar dumneavoastră biletul electronic de intrare la spectacol.

- Biletele pot fi schimbate sau returnate doar în cazuri excepționale, respectiv, amânarea sau anularea spectacolului. Neprezentarea la timp, la spectacol, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea acestuia la o reprezentaţie ulterioară.

- În cazul returnării biletului, rambursarea prețului biletului se efectuează în baza unei cereri scrise, adresată conducerii instituției, care va decide dacă cererea este justificată, raportat la motivele invocate. La cerere se vor atașa o copie a actului de identitate al solicitantului, biletul și contul in care va fi virata contravaloarea biletelor achiziționate.

- Cererile vor fi depuse la Agenția de Bilete a Operei Române Craiova sau vor fi transmise la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro. În cazul admiterii cererii, ORC va returna în termen de 14 zile contravaloarea biletelor achiziționate sau, cu acordul persoanei, va oferi bilete cu aceeași valoare la un alt spectacol.

- Biletele vândute prin numerar sau card bancar le puteți returna în termen de 48 de ore înainte de data înscrisă pe bilet (data susținerii reprezentației). În situația achiziționării biletului prin card bancar, suma ce va fi transferata va fi doar contravaloarea biletului. Comisioanele si taxele percepute, indiferent de natura lor, nu vor fi returnate. 

- Rambursarea se va face folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia inițială și nu se vor percepe comisioane.

- Opera Română Craiova nu poate fi acuzată pentru intrarea la eveniment cu bilete falsificate;

- Opera Romînă Craiova are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice;

- acest bilet nu poate fi dat ca premiu în cadrul nici unui concurs fără acordul prealabil al instituției;

- Opera Română Craiova nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse de către terți oricărui deținător de bilet achiziționat prin bilete.operacraiova.ro;


 

2. CATEGORII DE PREȚURI  

Nr. Crt.

CATEGORIE

PREȚ BILET

ÎNTREG

PREȚ BILET

GRUPURI

ORGANIZATE – peste 10 persoane

PREȚ BILET

PENSIONARI

PREȚ BILET

ELEVI/STUDENȚI

1.

Spectacole de operă, operetă, dans

60 lei

40 lei

30 lei

15 lei

2.

Spectacole musical pentru copii

30 lei – adult

15 lei - copil

 

 

 


 

Notă: Biletele achiziționate cu preț refus (copii, grupuri organizate, pensionarei, elevi/studenți) se pot achiziționa doar de la Agenția de Bilete a Operei Române Craiova. 

3. ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

- Spectacolele încep la ora menționată pe bilet, astfel încât spectatorii sunt rugați să ajungă la locul de desfășurare al spectacolului cu minim 15 minute înainte.

- Accesul publicului în sală nu mai este permis după începerea spectacolului. Din respect pentru toate persoanele participante, intrarea la spectacolele Operei Române Craiova după ora de începere anunţaţă pe bilet, este permisă numai la prima pauză.

- Opera Română Craiova își rezervă dreptul de a solicita părăsirea sălii de spectacole spectatorilor care deranjează desfășurarea reprezentației prin orice mijloace.

- Este interzis consumul de alimente sau băuturi în sala de spectacole. Acestea pot fi consumate numai în locurile special amenajate, respectiv în foaiere, în pauzele spectacolelor.

- Consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare;

- Spectatorii trebuie să oprească funcționarea telefoanelor mobile ori să le seteze modul silențios înainte de începerea reprezentației.

- Nu este permisă utilizarea de către spectatori a telefoanelor mobile sau a altor aparate electronice în timpul spectacolului, întrucât lumina emisă de ecranele acestora distrage atenția celorlalți spectatori sau a artiștilor.

- Este interzisă fotografierea sau înregistrarea audio-video la spectacole (inclusiv folosind telefoanele mobile.

Accesul copiilor

În vederea asigurării confortului, atât al spectatorilor cât și al artiștilor, în sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani, cu excepția celor dedicate lor. În timpul spectacolului, copiii nu vor fi ținuți în brațe de alte persoane, ci se va achiziționa bilet separat.


 

Achiziționarea biletului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.operacraiova.ro , termeni și condiții pe care va obligați să le respectați.